همشهری آنلاین: قسمت ساق ران مرغ نهتنها گوشتی نرم و خوش طعم دارد، بلکه استخواندار بودن آن هم مزیتی است که بچهها میتوانند استخوان مرغ را با دست گرفته و راحت گوشت آن را گاز بزنند و این برای بچهها یعنی لذت تمام.
۱. فر اجاق گاز را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت یا شماره شش روشن کرده و بگذارید گرم شود. سینی فر را هم خارج کرده و با فویل آلومینیوم بپوشانید. پوست تکههای مرغ را به طور کامل کنده و به صورت اریب با چاقوی تیز چند برش عمیق در گوشت هر کدام از ساق مرغها ایجاد کنید.
نکته: با توجه به اینکه زیر پوست مرغ محل انباشته شدن هورمون است، خوردن آن برای همه به خصوص بچهها زیانآور است. پس همیشه پوست مرغ را به طور کامل بکنید.
۲. مواد طعمدهنده شامل سس گوجهفرنگی، کره بادام زمینی، سویاسس و روغن زیتون را در کاسه کوچکی ریخته و با همزن یا چنگال همبزنید، سپس تکههای مرغ را روی سینی پوشیده شده با فویل آلومینیومی چیده و با قلم موی مخصوص آشپزی به این مواد آغشته کنید.
۳. سینی را در فر قرار داده و مدت ۱۵ دقیقه حرارت دهید. سینی را بیرون آورده و بعد از جابهجا کردن مرغها دوباره با قلممو مایه طعمدهنده را به تکههای مرغ بمالید و سپس به فر منتقل کنید. مرحله دوم پخت ۲۰ دقیقه است. وقتی از پخت گوشت مرغ مطمئن شدید، سینی فر را گوشهای بگذارید تا کمی سرد شود. در پایان دور قسمت استخوان هر ساق مرغ یک تکه فویل آلومینیوم بپیچید و در بشقابی کنار سیبزمینی، ذرت و گوجهفرنگی گذاشته و جلوی کودکتان بگذارید.
مواد لازم برای ۲ تا ۴ نفر
۴ عدد ساق ران مرغ
۲ ق س روغن زیتون
یک ق چ سویا سس
۴ عدد سیبزمینی متوسط
۲ عدد گوجهفرنگی درشت
۶ ق س دانه ذرت کنسروی
یک ق س کره بادام زمینی و ۱ ق س سس گوجه فرنگی نیز فراهم کنید.