همشهری آنلاین: اگر میخواهید با یک سالاد خیلی متفاوت مهمانان را غافلگیر کنید این مطلب را با دقت بخوانید.
۱. هویج، لبو و سیبزمینی را با پوست آبپز کنید. بعد از پخت پوستشان را بگیرید و همراه پیاز و خیار شور نگینی ریز خرد کنید.
۲. مواد به دست آمده را با افزودن نخود فرنگی و روغن زیتون با هم مخلوط کنید و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید. به همین راحتی سالاد شما آماده است برای چنگال!
مواد لازم
۳ عدد سیب زمینی
۲ عدد لبو متوسط
یک عدد پیاز
۲ عدد هویج
یک عدد کنسرو نخود فرنگی
خیار شور به مقدار لازم
روغن زیتون بیبو، نمک و فلفل به مقدار لازم