همشهری آنلاین، آش کدوحلوایی یک آش متفاوت در بین آشهای ایرانی محسوب میشود که با درست کردن آن میتوانیم رنگی خاص به سفره خود ببخشیم.
۱. لوبیا چشم بلبلی را نیم پز کرده به اضافه بلغور گندم و یک لیتر آب بگذارید بپزد. بعد ماش و باقلا سبز را اضافه کنید. وقتی مواد کاملا پخت کدو حلوایی خرد شده، سبزیجات، نمک، فلفل، پیاز داغ را اضافه کرده، حرارت را کم کنید تا مواد خوب جا بیفتد.
۲. برای تزئین از پیازداغ و شوید خشک استفاده کنید. آبلیمو میتواند مزه احتمالی شیرین آن را تعدیل کند.
مواد لازم برای شش نفر
۵۰۰ گرم کدو حلوایی
۱۵۰ گرم بلغور گندم
۷۰ گرم لوبیا چشم بلبلی
۷۰ گرم باقلا سبز خشک یا فریز شده
۷۰ گرم ماش
۴ ق س پیاز داغ
۲ ق س شوید خشک
آبلیموی تازه به میزان لازم
۴۰۰ گرم سبزی خرد شده
(جعفری، گشنیز، شوید)