همشهری آنلاین: این غذا را هم مثل تاکو مکزیکی معمولا با نان پیتا یا ترتیلا سرو میکنند، اما اگر از این نانها در دسترستان نبود میتوانید با نان باگت آن را سرو کنید.
۱. گوشت را به صورت نوارهای باریک ببرید و با روغن زیتون تفت دهید. سیر، پیاز خلالی، فلفل دلمهای، نمک و فلفل و زیره سبز را اضافه کرده با حرارت بالا به مدت زمان کوتاه تفت دهید. در حدی که سبزیجات مقداری نرم شوند و عطر زیره در آید. این مقدار پخت خواص سبزیجات را کاملا حفظ میکند.
۲. نان را کف ظرف گذاشته، مواد را از وسط به یک طرف بریزید و نان را روی آنها برگردانید و با ساقه پیازچه ریزشده تزئین کنید.
۳. مواد لازم بورانی را با هم مخلوط کنید و در کنار بشقاب فاهیتا سرو کنید.
مواد لازم برای فاهیتا
۱۵۰ گرم فیله
راسته گوساله
فلفلهای دلمهای رنگی
۴/۱ پیاز متوسط
۳/۱ ق چ زیره سبز
یک حبه سیر
یک عددنان پیتا
نمک و فلفل و روغن زیتون به مقدار لازمژ
موادلازم بورانی
یک ق س روغن زیتون
۳/۱ ق چ سیر
۲/۱ لیموی تازه
یک ق س پیازچه خردشده
۴ ق س ماست
پودر پاپریکا
فلفل سبز تند ریزشده
نمک و فلفل
به مقدار لازم
یهجور دیگه
این غذا را در اصل در نان ترتیلا(ترتیا) پیچیده و ساندویچی میل میکنند ولی سرو آن به این ترتیب هم زیبایی خودش را دارد البته با توجه به اینکه نان ترتیلا(نان آرد ذرتی) در دسترس نیست. نان پیتا هم میتواندجایگزین خوبی باشد.