همشهری آنلاین: پیشنهاد ما به شما تارت لقمهای باکرم شکلاتی پر شده است.
۱. ابتدا تمام مواد خشک شامل آرد، نمک، پودر قندر و پودر کاکائو را در کاسهای بریزید. کره را هم تکهتکه کرده و داخل کاسه بریزید، سپس با انگشتان دستتان شروع به ورز دادن موادکنید تا به شکل خرده نان درآید. پس از آن، تخممرغ را اضافه کرده و خمیر را کمی ورز دهید. این کار را زیاد تکرار کنید.
۲. قالبهای تارت را چرب کرده و مقداری از خمیر را داخل هر قالب پهن کنید. حالا قالبهای تارت را در فر که از یک ربع قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کردهبودید، قرار دهید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر کنید تا خمیر تارت بپزد. در این فاصله کرم داخل تارت را آماده کنید.
مواد لازم برای خمیر تارت
۲۲۵ گرم آرد
۱۰۰ گرم کره
یک ق م پودر کاکائو
یک عدد تخممرغ
۳/۱ پیمانه پودر قند
نوک ق چ نمک
کرم تارت
همه مواد به جز شکلات، وانیل و کره را داخل قابلمه کوچکی بریزید و روی شعله اجاقگاز بگذارید تا غلیظ شود. سپس شکلات تختهای را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. در پایان کره و وانیل را بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. مایه کرم را کناری بگذارید تا از حرارت بیفتد، سپس داخل تارتها را پر کنید و صبرکنید تا کرم خودش را بگیرد و سفت شود.
مواد لازم کرم شکلاتی
۳ ق س آرد ذرت
۲ /۱ پیمانه شکر
۴ /۳ پیمانه شیر
۱۰۰ گرم شکلات تختهای
۵۰ گرم کره
مقدار کمی وانیل
فوتوفن
قطر خمیر تارت نباید از چهار میلیمتر بیشتر باشد.