همشهری آنلاین، پائولا تا به امروز این دستورها را به کار میبرد و البته چاشنی ابتکار را فراموش نمیکند.
وقتی پائولا ۱۸ ساله شد ازدواج کرد و هنگامی که فقط ۲۳ سال داشت پدر و مادرش را از دست داد. این حادثه او را به شدت تحت تاثیر قرار داد و افسرده کرد. در اثر این غم پائولا به یک اختلال روانی به نام «آگورافوبیا» مبتلا شد. این بیماری به گونهای است که فرد مبتلا منزوی میشود و از قرار گرفتن در محیطهای باز میترسد. در نتیجه این ترس، پائولا خانهنشین شد و به جایی پناه برد که او را کاملا آرام میکرد؛ آشپزخانهاش. او دستورهای آشپزی مادربزرگش را بسیار آرامشبخش یافت و آنها را با جدیت بیشتر دنبال کرد.
۱۶ سال بعد پائولا توانست بر این بیماری غلبه کند و به عنوان یک صندوقدار بانک مشغول به کار شود. چند سال بعد، او از همسرش طلاق گرفت و به همراه دو پسرش به شهر ساوانا رفت. این جابجایی سرنوشت او را به کلی تغییر داد و مهارتهایش به عنوان آَشپزی باتجربه سبب شد به فکر راهاندازی یک آَشپزخانه تهیه غذا بیفتد. بدین ترتیب پائولا ساندویچ و دیگر غذاهای خانگی را میپخت و پسرانش سفارش مشتریان را تحویل میدادند. کمکم دستپخت خوب پائولا کشف شد و به سرعت توانست رستورانی در مرکز شهر ساوانا تاسیس کند.
او و پسرانش روز و شب در این رستوران کار میکردند تا سرانجام توانستند در ناحیه توریستی شهر رستوران دیگری باز کنند و کارشان را روزبهروز رونق دهند. این رستوران بوفهای داشت که غذاهای مختلفی با استفاده از سیبزمینی، ماکارونی و پنیر، مرغ سرخ شده، سبزیجات مختلف، حبوبات و ذرت و... در آن سرو میشد. در کنار همه این غذاها نان سیر و پنیر هم وجود داشت که همگی به شدت مورد استقبال توریستها قرار گرفت.
چندی بعد پائولا اولین کتاب آشپزیاش را روانه بازار کرد که با فروش خوبی روبهرو شد و بذرهای شهرت پائولا را با رشد خوبی مواجه کرد. در حال حاضر ۱۲ کتاب آشپزی با نام او به ثبت رسیده و در لابهلای صفحات کتابها و سایت آشپزی پائولا دستورغذاهای متنوعی پیدا میشود. بهتر است با چند نمونه از آنها آشنا شوید و شما هم بعضی این غذاهای خلاقانه را به میز غذایتان راه دهید.
پائولا دین در برنامههای گوناگون آموزش آشپزی در تلویزیون شرکت میکند، کتابهای آَشپزی بیشماری با نام او روی پیشخوان کتابفروشیها به چشم میخورند، مجله آشپزی او هر دو هفته یک بار منتشر میشود، محصولات غذایی مختلفی را روانه بازار میکند و چند رستوران معروف دارد. میبینید که این زن ۶۴ ساله آمریکایی حسابی فعال و پرکار است. البته زندگیاش خالی از فراز و نشیب نبوده و برای رسیدن به این جایگاه تلاش کردهاست.
ساندویچ سالاد میگو
۱. میگوهای پخته شده را داخل دستگاه غذاساز بریزید تا کاملا ریز خرد شوند.
۲. میگوهای خرد شده را به کاسهای منتقل کنید و تخممرغ، کرفس و مایونز را به آنها اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. نمک، فلفل و ادویهجات دلخواهتان را هم به آن بیفزایید.
۳. روی نانهای تست کمی سس مایونز بمالید. سالاد میگو را به صورت کپهای روی یک تکه نان بگذارید و نان دیگر را روی آن قرار دهید. اگر دوست داشته باشید میتوانید لابهلای این ساندویجهای خوشمزه کاهو و گوجه فرنگی حلقه شده هم قرار دهید.
مواد لازم برای ۴ نفر
۴۵۰ گرم میگوی ۳ عدد تخممرغ پخته
۳ عدد ساقه کرفس
۲ /۱ فنجان سس مایونز
نمک، فلفل و ادویه به مقدار لازم
۸ تکه نان تست
کاهو و گوجه فرنگی
حلقه شده به دلخواه
سالاد خوشه انگوری
۱. فر را از قبل با درجه حرارت ۳۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. بادامها را در ظرفی بریزید و ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا رنگشان تغییر کند.
۲. در ظرفی پنیر خامهای و سس مایونز را با هم مخلوط کنید. کالباس، نمک، فلفل، شوید و پیازچهها را هم به آنها بیفزایید. بگذارید این مواد یک شب در یخچال بمانند.
۳. روی یک دیس یا بشقاب مقداری از مواد را به صورت یک مخروط شکل دهید. سپس بادامها را داخل مخروط فرو ببرید، طوری که نوک تیزشان به طرف شما باشد. این کار را از انتهای باریک بخش پایینی شروع کنید تا به بالای مخروط برسید. سعی کنید بادام را به صورت ردیفهای منظم بچینید و آنقدر ادامه دهید تا تمام سطح پنیر با بادام پر شود. سپس آن را با برگهای سبزیجاتی مانند نعنا تزئین کنید. میتوانید این پیشغذا را روی بیسکویت هم سرو کنید.
مواد لازم
۴ /۱ یک پیمانه بادام
۱۳۰ گرم پنیر خامهای
۲ /۱ فنجان سس
۳ ورقه ژامبون مرغ یا گوشت
مایونز
۲ /۱ ق چ شوید
یک ق چ پیازچه
برگ ریحان برای تزئین
نمک و فلفل به میزان لازم