همشهری آنلاین، مرحله پایانی آمادهسازی بعضی از دسرها به صبر و تحمل شما بستگی دارد چراکه مانند دسر پیشنهادی ما نیاز است چند ساعتی در یخچال قرار بگیرد تا آماده شود. در دسر پیشنهادی ما، این مدت سه ساعت است.
۱. ابتدا پودر ژلاتین را در نصف فنجان آب جوش حل کنید. شیر را روی شعله اجاق قرار داده و به محض آنکه شروع به جوشیدن کرد از روی اجاق بردارید. سپس آن را با پودر ژله، خامه و محلول ژلاتین در مخلوطکن بریزید و چند بار روشن و خاموش کنید تا مواد با هم حل شوند.
۲. الان فقط کافی است مایه کرم را در ظرفهای موردنظر بریزید و مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب ببندد. برای تزیین هم مقداری شکلات مایع داخل بشقاب ریخته و بابرگرداندن لیوان پایهدار ابتدا داخل شکلات سپس داخل ظرف حاوی ترافل، لبه لیوان را تزیین کنید.
مواد لازم
۵ قس پودر ژله میوهای (با طعم دلخواه)
یک قس خامه
یک لیوان شیر
یک قچ پودر ژلاتین
۲ /۱ پیمانه آب جوش
یهجور دیگه
اگر میخواهید دسرتان چند لایه شود بعد از نیمساعت تا سهربع از بستهشدن لایه اول همان مراحل را با ژلهای با طعم و رنگ دیگر تکرار کنید.