همشهری آنلاین: فقط یادتان باشدچغالهها را ریز و نقلی انتخاب کنید چون طعم بهتری به خورشتان میدهد.
مواد لازم
۵۰۰ گرم گوشت (گوساله یا گوسفندی)
یک عدد پیاز درشت
۳۰۰ گرم چغاله بادام
۴۰۰ گرم نعنا جعفری
آبغوره یا آبلیمو به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
یک پیمانه آب
روغن به مقدار لازم
۱. پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. گوشت را هم به تکههای خورشی برش بزنید و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. کمی زردچوبه را هم به آن بیفزایید. در آخر کمی آب اضافه کنید تا روی مواد بیاید و بعد مواد را به هم بزنید. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا گوشتها کاملا بپزند.
۲. سبزیها را ریز خرد کنید و در مقداری روغن همراه با رب تفت دهید و همراه چغاله بادامها به مواد بیفزایید. نمک و فلفل را هم در پایان به مواد اضافه کنید و اجازه دهید خورش کاملا جا بیفتد. وقتی که آب خورش برچیده شد و روغن روی آن آمد؛ آبلیمو یا آبغوره را هم اضافه کنید و اجازه دهید همراه خورش به مدت ۵ دقیقه جوش بزند. این خورش را با همین روش پخت با گوجهسبز هم میتوانید طبخ کنید.