همشهری آنلاین: نمونهای از یکی از خوراکهای گیاهی چینی را البته با نودل امتحان کنید.
مواد مورد نیاز
۲ ق س روغن زیتون
یک ق س روغن کنجد
یک ق م سیر و زنجبیل رنده شده
۵۰ گرم فلفل دلمهای
۵۰ گرم کرفس
۵۰ گرم کدوی سبز
۵۰ گرم هویج
۵۰ گرم کلم سفید
۵۰ گرم پیازچه
۵۰ گرم جوانه ماش
۵۰ گرم قارچ
۲ /۱ پیمانه آب مرغ
یک ق س آرد ذرت
یک بسته نودل تخممرغی
۳ پیمانه آب
۱. سبزیجات (فلفل دلمهای، کرفس، کدوی سبز، کلم سفید و هویج) را خلال کنید سپس پیازچهها را هم ریز، خرد کنید سپس قارچها را هم ورقهورقه کنید. روغن زیتون را در تابه بریزید.
همه سبزیجات خلالشده، سیر و زنجبیل و همچنین قارچها را به جز پیازچه و جوانه ماش داخل تابه ریخته، به مدت سه دقیقه تفت دهید.
۲. آب مرغ و آرد ذرت را با هم مخلوط کرده و به همراه روغن کنجد، به مواد درون تابه اضافه کنید و به مدت یک دقیقه دیگر حرارت دهید. در انتها پس از خاموش کردن شعله اجاق، پیازچهها و جوانه ماش را به آنها بیفزایید.
۳. مقداری آب (حدود سه لیوان) روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. سپس نودل را از بسته درآورده، در آب جوش بیندازید. سه دقیقه برای نرم شدن نودل کافی است. آنها را از آب درآورده، در آبکش ریخته تا آب اضافی آن خارج شود. برای سرو کردن، نودل را به همراه سبزیجات تزئین کنید.
فوتوفن
اگر روغن کنجد دودی باشد، طعم بهتری به غذا میدهد.
یهجور دیگه
به جای تابه معمولی از تابه wok هم میتوانید استفاده کنید. در این تابهها مواد به طور یکنواخت حرارت دیده و به سرعت پخته میشود
از کجا بخریم؟
روغن کنجد دودی و نودل تخممرغی را میتوانید از سوپرمارکتهای بزرگ تهیه کنید.