همشهری آنلاین: یک ظرف حاوی پاچینی (کتف مرغ سوخاری) البته در کنار دیگر غذاهای معمول مهمانیها تنوع خوبی به میز غذای پذیرایی شما میدهد. در ضمن بچهها هم این غذا را بسیار دوست دارند.
مواد موردنیاز
۵ عدد کتف مرغ
۳ پیمانه آرد
نوک قچ فلفل قرمز
۲ /۱ پیمانه آب یا ماءالشعیر
یک قچ بیکینگپودر
به مقدار لازم نمک و پودر سیر
به مقدار لازم روغن مایع مخصوص سرخ کردن
۱. ابتدا خمیر بنیه را آماده کنید. برای این منظور ۲ پیمانه آرد و آب (یا به جای آب، ماءالشعیر) را در ظرفی ریخته و با فلفل قرمز، بیکینگپودر، نمک و پودر سیر مخلوط کنید تا خمیری ماستمانند به دست بیاید.
۲. برای آماده کردن مرغها، با چاقو برشهایی ایجاد کنید؛ به طوری که کمی گوشت از استخوان جدا شود. با این کار مرحله پخت مرغ بهتر انجام میشود و قسمتهای ناپخته باقی نمیماند.
۳. یک پیمانه آرد باقیمانده را در ظرفی ریخته، مرغها را در آرد بزنید. اضافههای آرد را بگیرید و سپس مرغها را به خمیر بنیه آغشته کنید و در روغن داغ بیندازید تا سرخ شوند. پس از سرخ شدن کامل مرغها، آنها را با سس سرو کنید.
سُـس
طعم تند و ملس این سس برای سرو کردن مرغها مناسب است.
آب پرتقال و آب را با هم مخلوط کرده و به مدت دو دقیقه حرارت دهید.
در این فاصله شکر، سرکه و فلفل قرمز را به آن اضافه کرده و تا زمانی که غلیظ شود آن را روی حرارت هم بزنید.
مواد لازم سس
۳ قس آب پرتقال
۲ /۱ پیمانه آب
یک قس سرکه
یک قس شکر
یک قس فلفل قرمز