تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۲:۲۰

برای ناهار یک روز بهاری درفصل امتحانات یک جوان دبیرستانی چه بهتر است از یک بشقاب برنج و خورشی که پر باشد از مغزهای پسته و بادام. تفاوت اصلی این خورش با خورش‌های معمول بافت مغزهای آن است که هم هیجان‌انگیز است و هم خوشمزه.

همشهری آنلاین: در ضمن اگر فرزند شما میانه خوبی با گوشت تکه‌ای ندارد، خورش پسته و بادام از جمله معدود خورش‌هایی است که با گوشت چرخ‌کرده درست می‌شود.  

مواد لازم

۵۰۰  گرم گوشت چرخ کرده 
۱ پیمانه مغز بادام خام 
۲ /۱ پیمانه خلال پسته 
۳ عدد پیاز درشت 
۴ ق‌س آبغوره
یک پیمانه آب گوشت
۲ ق‌س رب‌گوجه‌فرنگی 
روغن به مقدار لازم 
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان کافی
۲ ق س خلال بادام 

۱. مغز بادام خام را به مدت نیم ساعت در مقداری آب خیس کنید. سپس پوست آنها را بکنید.  

۲. پیازها را پوست کنده و به‌صورت خلالی خرد کنید و با کمی روغن خوب سرخ کنید. گوشت را به پیازداغ اضافه کرده، تفت دهید. نمک، فلفل، زردچوبه و رب گوجه‌فرنگی را هم اضافه کرده پس از کمی حرارت دادن، آب گوشت را هم بریزید و بگذارید با حرارت ملایم، گوشت مغزپخت شود.  

۳. بادام‌های خیس خورده و بدون پوست را به خورش اضافه کنید. بعد از ۱۵ دقیقه جوشیدن، می‌توانید خلال‌های پسته را هم به همراه آبغوره به محتویات قابلمه بیفزایید. البته مقداری خلال پسته و خلال بادام برای تزئین کنار بگذارید.

نکته: بادام چون بافت سفت‌تری نسبت به پسته دارد، بهتر است مدت زمان بیشتری بجوشد.

فوت‌وفن

بعد از حدود هفت تا ده دقیقه اجاق‌گاز را خاموش کنید و خورش را در ظرف مورد نظر ریخته و با کمی خلال پسته و بادام تزئین کنید.

اگر می‌خواهید به جای آب گوشت از قرص عصاره گوشت استفاده کنید، به غذا نمک اضافه نکنید زیرا معمولا این قرص‌های عصاره شور هستند.

منبع: همشهری آنلاین