همشهری آنلاین، ایتالیاییها جوجهکبابشان را با پاستا میخورند ولی شما میتوانید آن را با برنج بخورید. البته این جوجهکباب را برخلاف اسمش کباب نمیکنند، آن را در روغن سرخ میکنند.
مواد لازم
۲ /۱ یک کیلو مرغ بدون استخوان
نمک و فلفل به مقدار لازم
۴ ق س زعفران آب کرده
روغن به میزان لازم
۱. جوجه یا مرغ را بدون استخوان کنید. اگر در این کار مهارت ندارید، میتوانید از قصاب محلتان مرغ بدون استخوان بخواهید. مرغ را به شکل مکعب برش بزنید و با نمک و فلفل و زعفران آب کرده، مخلوط کنید. ترکیب مرغ و ادویهجات را به مدت چند ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ مزهدار شود.
۲. مرغهای مزهدار را از یخچال بیرون آورده و آنها را به سیخهای چوبی بکشید. در تابهای مقداری روغن ریخته و مرغهای سیخزده شده را سرخ کنید. هر دو طرف مرغها را در روغن سرخ کنید. البته بهتر است حرارت کم باشد تا مرغها مغزپخت شوند.
۳. برای سرو کردن جوجه بهتر است سس را هم کنار غذا قرار دهید و با چند برگ جعفری و برشی لیمو تزئین کنید.
سُـس
پیاز، هویج، کرفسو فلفل دلمهای را به شکل نگینی و ریز خرد کنید. در کمی روغن تفت دهید. وقتی کمی سبزیجات به اصطلاح سبک شدند، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل را اضافه کرده و کمی تفت دهید. آب مرغ را اضافه کرده و بگذارید سبزیجات خوب بپزند و به روغن بیفتند. در انتها سبزی معطر یا ترخون را اضافه کنید.
نکته: اگر تکههای سبزیجات هنوز مشخص هستند میتوانید سس را در مخلوطکن ریخته و به شکل پوره درآورید.
مواد لازم
۱۰۰ گرم پیاز
۱۰۰ گرم رب گوجه فرنگی
۳۰ گرم ترخون
یا مخلوط سبزیهای معطر
۸۰ گرم هویج
۵۰ گرم کرفس
۵۰ گرم فلفل دلمهای
۲ /۱ لیتر آب مرغ
روغن به میزان لازم
نمک و فلفل به مقدار کافی
فوتوفن
اگر میخواهید سیخهای چوبی هنگام سرخ کردن جوجهها نسوزند، سیخها را مدت دو ساعت در آب خیس کنید.
یهجور دیگه
این سس، انتخاب خوبی برای استفاده در خوراک پاستا و کنار ماکارونی هم است.