تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۷:۱۱

گوجه سبز ترش و خوشمزه علاوه بر سبد میوه در یک کاسه آش هم دلبری می‌کند.

همشهری آنلاین،‌ اگر طرفدار غذاهای ترش‌مزه هستید، آش گوجه سبز را فراموش نکنید.

مواد لازم 

یک پیمانه جوی پوست کنده
۲ /۱ پیمانه لوبیا چیتی
۲ /۱ پیمانه عدس
۲ لیوان آب گوشت یا مرغ
یک کیلوگرم سبزی آش(خردشده)
۳۰۰ گرم گوجه سبز
۳ عدد پیاز متوسط    
یک ق س نعنای خشک
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

۱. جو و لوبیا چیتی را باید از شب قبل خیس کنید. یک عدد پیاز را رنده کنید و با آب مرغ یا گوشت در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. عدس را هم یکی دو ساعت خیس کرده، سپس همراه با مقدار لازم  نمک، فلفل و زردچوبه به مواد  اضافه کنید. عدس که نیم‌پز شد سبزی آش خرد شده را هم بیفزایید.  

۲. دو عدد پیاز  باقیمانده را ریز کنید و با کمی روغن در یک تابه کوچک سرخ کنید تا طلایی شود. نعنا را هم در تابه کوچک دیگری با کمی روغن تفت دهید. مقداری را به مواد آش اضافه کنید و مقداری را هم برای تزئین روی آن کنار بگذارید.

 ۳. سبزی آش که پخت و کمی نرم شد، گوجه سبزها را اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم کاملا بپزد و آش هم کاملا جا بیفتد. در پایان  روی آش را با نعناداغ و سیر داغ تزئین کنید.

منبع: همشهری آنلاین