همشهری آنلاین: حالا اگر میخواهید آنها را هم به خوردن پاستا تشویق کنید، آن را در شکل و فرم شناخته شده برایشان درست کنید. مثلا همین کوکوی پاستا از جمله همین روشهاست.
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
۲ /۱ یک پیمانه پاستای فرمدار ریز برنجی یا ستارهای
یک عدد فلفلدلمهای قرمز
یک پیمانه دانه ذرت پختهشده یا کنسروی
۷ عدد تخممرغ
یک عدد هویج متوسط
۴ /۳ پیمانه شیر
یک پیمانه پنیر پیتزای رنده شده
نمک و فلفل به میزان لازم
۱. فلفل دلمهای را نگینی خرد کنید. هویج را هم رنده کرده کناری بگذارید.
۲. پاستا را به روال همیشه بپزید و آبکش کنید.
۳. فر را روی درجه حرارت ۱۲۰ درجه سانتیگراد روشن کرده و بگذارید تا گرم شود.
۴. پاستاهای پخته شده، ذرت، فلفل دلمهای و هویج را در ظرفی بریزید. پنیر، نمک و فلفل راهم اضافه کرده و مخلوط کنید.
۵. تخممرغها را در ظرفی شکسته، با شیر خوب هم بزنید و روی مخلوط سبزیجات و پاستا بریزید و با قاشق مخلوط کنید.
۶. ظرف پیرکس و یا قالب مورد نظر را چرب کرده، مواد کوکو را داخل آن بریزید و در فری که از پیش گرم شده، بهمدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه حرارت دهید تا خودش را بگیرد. پس از پخت، کمی صبر کنید. وقتی کوکو خنک شد، برش بزنید و سرو کنید یا اینکه به همان صورت از قالب خارج کنید.
یهجور دیگه
شما میتوانید مایه کوکو را در قالبهای سیلیکونی ریخته و بعد از پخت، قالبها را برگردانید. حالا کوکوهایی با شکلها و فرمهای مختلف خواهید داشت که به سفره غذایتان رنگ و بوی دیگری میدهد.
از کجا بخریم؟
قالبهای سیلیکونی را در شکلها و اندازههای مختلف میتوانید از فروشگاههای لوازم قنادی و شیرینیپزی تهیه کنید.