تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۳

دیگر کم‌کم دارد فصل باقلا تمام می‌شود. آنهایی هم که باقلا دوست دارند، این روزها مشغول خرید آن و فریز کردن برای مصرف زمستانی‌شان هستند.

همشهری آنلاین: اگر شما هم هنوز باقلای زمستانی‌تان را فریز نکرده‌اید، مقداری هم برای درست کردن سالاد کنار بگذارید و همین روزها یک سالاد باقلا و سبزیجات خوشمزه آماده کنید. این سالاد، هم پرانرژی است، هم پرخاصیت؛ در ضمن در تابستان این سالاد برای وعده شام ایده‌آل است.

مواد لازم برای سالاد 

یک عدد کلم سفید کوچک
۲۰۰ گرم کالباس مرغ یا گوشت
یک عدد فلفل قرمز دلمه‌ای
۲۰۰ گرم باقلای تازه پاک شده
یک پیمانه دانه ذرت
۲ عدد هویج متوسط
یک عدد پیاز متوسط
۲ عدد سیب‌زمینی متوسط

مواد لازم برای سس سالاد 

۲ ق س سرکه بالزامیک
یک ق چ شکر
یک دوم ق چ نمک
دانه فلفل سیاه آسیاب شده
 به مقدار لازم
۲ ق س سس مایونز
یک ق س جعفری ریز خرد شده
۲ ق س روغن زیتون

۱. باقلای تازه پاک شده را بشویید و لپه باقلا را از یکدیگر جدا کنید تا لپه لپه شوند. در قابلمه‌ای آب جوش بیاورید و باقلاها را به مدت ۱۵ دقیقه در آب جوش ریخته و بعد آبکش کنید. بعد بلافاصله آبکش را زیر آب سرد بگیرید و کناری بگذارید تا آبش گرفته شود.  

۲. فلفل دلمه‌ای را شسته و دانه‌های داخلش را جدا کنید. سپس آن را روی تخته آشپزخانه گذاشته و با چاقوی تیز به شکل نواری ببرید. همین کار را درمورد کلم سفید هم انجام دهید. برگ‌ها را به شکل نوارهای نازک (با طول حداکثر پنج سانتی‌متر) برش بزنید.  

۳. پیاز را هم پوست کنده و به شکل نگینی خرد کنید. کالباس را نیز به شکل نوارهای نازک برش بزنید. سپس هویج را با چاقوی تیز و با دقت به شکل نوارهای خیلی نازک ببرید.  

۴. سیب‌زمینی‌ها را آب‌پز کنید. بعد از پخت، آنها را در آبکش ریخته و آب سرد رویشان بریزید تا پوستشان به راحتی جدا شود. بعد از پوست گرفتن آنها را نگینی درشت خرد کنید.  

۵. ذرت را اگر به صورت تازه استفاده می‌کنید باید دانه‌ها را جدا کرده و آب‌پز یا بخارپز کنید؛ ولی اگر از کنسرو استفاده می‌کنید که آماده مخلوط کردن با دیگر مواد است و نیازی به پخت ندارد.  

۶. مواد را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کرده در یخچال بگذارید. حالا نوبت درست کردن سس است.  

برای درست کردن سس همه مواد ذکر شده را با یکدیگر مخلوط کرده و به خوبی هم بزنید. سس آماده شده را در ظرف سس‌خوری ریخته و در آن را با یک سلفون (پلاستیک مخصوص روکش) بپوشانید و در یخچال بگذارید. البته اگر دوست دارید می‌توانید در لحظه سرو کردن آن را با سالاد مخلوط کنید و بعد سر میز بیاورید.

فوت‌وفن

در صورت در دسترس نبودن سرکه بالزامیک می‌توانید از سرکه سفید یا سرکه خرما (به همان مقدار) استفاده کنید. فقط قبل از استفاده از سس (اگر از سرکه سفید استفاده می‌کنید) حتما سس را از نظر مقدار نمک بچشید.  

از کجا بخریم؟

سرکه بالزامیک را از همه سوپرمارکت‌ها می‌توانید تهیه کنید.

منبع: همشهری آنلاین