به گزارش همشهری آنلاین، کان تریچان که یکی از آشپزهای خیابان چیانگ مایی است، میتواند دستانش را در روغن داغ فرو کند و تکههای مرغ را از درون ماهیتابه بیرون بیاورد، بدون اینکه دستانش بسوزد یا تاول بزند.
این توانایی باورنکردنی آشپز ۵۰ ساله او را به یکی از شخصیتهای بسیار مشهور تایلند تبدیل کرده است؛ تا جایی که گردشگران بسیاری برای دیدن او به تایلند سفر میکنند و میگویند: «میخواهیم آشپز دست آهنی مرغ سرخ کن را از نزدیک ببینیم.»
آشپز دست جادویی اصلا نمیداند که این توانایی عجیب و غریبش از کجا آمده، اما بسیار خوشحال است که فرو کردن دستهایش در روغن داغ نظر بسیاری از گردشگران به خود جلب کرده و باعث شده مشتریهای بیشتری، از او مرغ سوخاری بخرند.