تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۴۰۲ - ۰۱:۳۶

یک خورش گیاهی برای تجربه طعم خالص سلامتی. کدو و بادمجان از جمله مواد غذایی‌ای هستند که به خاطر داشتن فیبر بالا و کالری کم، هرچه در درست کردن و تنوع دادن به آنها بیشتر پرداخته شود و در منوی غذایی خانواده حضور زیادتری داشته باشند، سلامتی را بیشتر تضمین می‌کنند.

همشهری آنلاین: غذاهای گیاهی معمولا از ابتلای افراد به بیماری جلوگیری می‌کنند.

مواد لازم برای ۳ نفر 

۳ عدد بادمجان متوسط
۳ عدد کدو متوسط
۴ عدد گوجه فرنگی
۱ عدد پیاز متوسط
۱ پیمانه لوبیا  چشم بلبلی 
۲ حبه سیر
نمک و فلفل 
به مقدار لازم روغن سرخ کردنی 
یا روغن زیتون به میزان کافی
 ۱ ق چ زردچوبه

۱.  ابتدا پوست کدوها و بادمجان‌ها را بگیرید، سپس بادمجان‌های پوست گرفته را در مخلوط آب و نمک به مدت ۲۰ دقیقه بخوابانید. بعد آنها را بیرون آورده، با آب سرد بشویید و با یک دستمال تمیز خشک کنید.  تابه را روی حرارت قرار دهید درون آن مقداری روغن ریخته، بگذارید داغ شود. سپس بادمجان‌ها را نواری و کدوها را حلقه حلقه   خرد کرده و هر کدام را جداگانه سرخ کنید.  

۲. پیاز را هم خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی‌رنگ شود. سیرها را هم ریز خرد کرده اضافه کنید و تفت دهید. در پایان زردچوبه را به آنها بیفزایید و هم بزنید.  

۳. لوبیا چشم‌بلبلی را از قبل آب‌پز کرده و آبکش کنید و داخل ظرف بریزید. حالا همه مواد را داخل یک قابلمه مناسب ریخته. گوجه‌فرنگی را حلقه حلقه کرده روی آنها قرار دهید. در پایان نمک و فلفل و مقدار کمی آب اضافه کرده به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه اجازه دهید کاملا بپزد و جا بیفتد. این خوراک با نان سرو می‌شود.

فوت‌وفن

خیس کردن بادمجان‌ها در آب و نمک باعث می‌شود هم تلخی آنها گرفته شود، هم موقع سرخ شدن، روغن کمی مصرف شود در ضمن موقع سرخ‌شدن رنگ زیباتری به خود می‌گیرند.

با توجه به اینکه آب لوبیا چشم بلبلی رنگی تیره دارد، بهتر است آن را به صورت جداگانه پخته و آب آن را داخل قلیه نریزید.

منبع: همشهری آنلاین