ایرانی‌ها علاقه خاصی به جوانح دارند. این غذا در بیشتر رستوران‌های لبنانی توسط ایرانی‌ها سفارش داده می‌شود، شاید این پرطرفدار بودن به خاطر ذائقه ایرانی‌هاست.

همشهری آنلاین: غذاهای لبنانی دارای تنوع بسیار زیادی است، اما این غذا بیشتر از بقیه مورد توجه ایرانی‌ها قرار دارد.

مواد لازم 

۵۰۰ گرم   بال مرغ
۳ عدد گوجه‌فرنگی
۱ عدد پیاز
۳ حبه سیر
به مقدار لازم نمک، فلفل، آبلیمو
سس تاتوریه

بال مرغ را در سس تاتوریه چند ساعتی می‌خوابانید. سس تاتوریه از پیاز و فلفل و آبلیمو درست می‌شود. سعی کنید حدود دو ساعت بال مرغ در این سس بماند سپس آن را روی زغال بپزید. دقت کنید این غذا حتما باید روی زغال داغ و قرمز پخته شود. اگر مایل هستید، بال مرغ را همراه با فلفل سبز به سیخ بکشید. طرفداران غذای تند می‌توانند در سس تاتوریه فلفل زیاد استفاده کنند.

بهتر است فلفل به خورد بال برود نه اینکه روی آن ریخته شود. جوانح را در دیس کشیده و با جعفری و پیاز و لیموی تازه و در صورت دلخواه کلم تزئین کنید و با نوشیدنی خنک سرو کنید. ما به شما پیشنهاد می‌کنیم حتما جوانح را گرم گرم میل کنید. خوردن جوانحی که سرد شده است اصلا به دل نمی‌نشیند.

یه‌جور دیگه

بعضی اوقات به سس تاتوریه بادمجان خام رنده شده هم اضافه می‌کنند.

منبع: همشهری آنلاین