همشهری آنلاین: حالا اگر میخواهید یک شام کامل و مغذی با همین لوبیا درست کنید، کافی است چند قلم ماده غذایی دیگر هم به آن اضافه کرده و این سالاد یا خوراک را در برگ کاهو سرو کنید؛ هم زیباست هم خوشمزه.
مواد لازم
۱۰۰ گرم کاهوی چینی
۱۰۰ گرم لوبیا چیتی
۳ ق س جعفری ساطوری
۱ عدد فلفل دلمهای
۵ عدد خیارشور
۱۰۰ گرم ذرت
۳ ق س آبلیمو
۳ ق س سس مایونز
نمک و فلفل به مقدار لازم
۱. کاهو را برگ برگ کرده خوب بشویید و در سبدی بگذارید تا کمی خشک شود. چند برگ کاهو را کنار بگذارید و بقیه را کمی ریز خرد کنید.
۲. فلفل دلمهای را شسته، دانهها و پوسته سفید آن را جدا کنید و آن را هم نگینی خرد کنید.
۳. خیارشور را هم نگینی خرد کنید. ذرت را در قابلمهای کوچک ریخته، آب رویش بریزید و آبپز کنید.
۴. لوبیا چیتی را هم خوب بپزید و وقتی آبش تمام شد با جعفری و بقیه مواد در کاسهای بزرگ بریزید و مخلوط کنید.
۵. مواد سس یعنی مایونز و آبلیمو و مقداری نمک و فلفل هم افزوده و خوب هم بزنید.
۶. حالا برگهای کاهو را که کنار گذاشتهاید در ظرفی بگذارید و سالاد را در این برگها بریزید و سرو کنید.
فوت و فن
بهتر است لوبیاها را از شب قبل خیس کرده و چند بار آب آن را عوض کنید و بعد بپزید.
یهجور دیگه
اگر عجله دارید، میتوانید از ذرت کنسروی و حتی لوبیا چیتی کنسروی آماده هم استفاده کنید.