همشهری آنلاین: البته بعضیها هم تن ماهی را با سبزی پلو میخورند. این در حالی است که اهالی شرق دور با تن ماهی سوپ هم میپزند؛ سوپ خوشمزهای که بافت اصلی آن را کلم قمری یا کلم سنگ تشکیل داده و مناسب فصل سرماست.
مواد لازم
۱ پیمانه برنج
۳ پیمانه آب
۱ عدد کلم قمری متوسط
۵۰ گرم تن ماهی
۵۰ گرم کره یا روغن مایع
۱ عدد قرص عصاره مرغ
۱. کلم قمری را خوب شسته و ریز خرد کنید.
۲. در یک تابه مقداری روغن یا کره ریخته روی حرارت بگذارید، بعد از داغ شدن، کلمها را در آن ریخته و خوب تفت دهید تا سبک شوند، سپس کنار بگذارید.
۳. برنج را شسته و با آب در قابلمهای ریخته و روی حرارت بگذارید. وقتی آب جوش آمد، کلم را هم در آن قابلمه ریخته و حرارت را کم کنید تا با برنج بجوشد.
۴. در پایان مراحل پخت، در واقع بعد از پخت و لعاب دادن برنج، تن ماهی را اضافه کرده و قرص عصاره را هم پودر کرده، افزوده و خوب هم بزنید.
۵. این سوپ نیازی به غلیظ شدن و جا افتادن ندارد در اصل به شکل رقیق سرو میشود.