به گزارش همشهری آنلاین به نقل از روزنامه خراسان، برای جلوگیری از چسبیدن کباب تابهای به ماهیتابه چند نکته وجود دارد که میتوان از آنها هنگام پخت تمام غذاهای سرخ کردنی استفاده کرد. از ظروف نچسب و تفلون و استیل برای پختن غذا استفاده کنید. قبل از ریختن روغن درون ظرف ابتدا صبر کنید ظرف به خوبی داغ شود به طوری که اگر چند قطره آب درون آن ریختید صدای جلز و ولز دهد و به سرعت تبخیر شود.
قبل از شروع به سرخ کردن مواد، حتماً روغن داخل ظرف را داغ کنید. قبل از گذاشتن مواد داخل روغن کمی نمک در روغن بریزید. در حین پخت حتما توجه کنید کف ظرف همیشه چرب باشد. هنگام سرخ شدن غذا با قاشق چوبی به طور دایم غذا را درون ماهیتابه جا به جا کنید.
- دلایل وا رفتن کباب تابه ای چیست؟ | راز خوشمزه شدن کباب تابه ای
- طرز تهیه کباب تابهای | به ۲ شیوه ساده کباب دیگی خوشمزه بپزید
دلایل چسبیدن کباب تابهای به ظرف
بعضی مواقع با وجود رعایت کردن تمام موارد گفته شده در بخش قبل باز هم کباب تابهای به ظرف میچسبد. یکی از نکاتی که در ادامه گفته میشود این است که ممکن است دلیل چسبیده شدن غذای شما به ظرف باشد. آب پیاز را پس از رنده کردن و قبل از مخلوط کردن با بقیه مواد بگیرید. نکته بعدی این است که مواد خود را حتما خوب ورز دهید تا سفت شود. اگر مواد آماده شده برای کباب تابهای شل هستند به آن آرد سیب زمینی یا آرد نخودچی اضافه کنید.