به گزارش همشهری آنلاین، اما بیشتر این حشرات هنوز از طبیعت برداشت میشوند و پرورش آنها در مقیاس صنعتی یک نوآوری جدید است که احتمالا آینده رژیم غذایی جهانی را متحول خواهد کرد. زنجیره فروشگاههای سینزبری (Sainsbury) در سال ۲۰۱۸ شروع به فروش جیرجیرکهای برشته شده کرد و نظرسنجی مرکز افکارسنجی یوگاو (YouGov) در سال ۲۰۱۹ نشان داد که یک سوم بریتانیاییها انتظار داشتند که مصرف حشرات تا سال ۲۰۲۹ رواج پیدا کند.
این روزها رستوران یام باگ غذاهای متنوعی را بر پایه حشرات مختلف سرو میکند، اما تخصص اصلی آنها به عرضه متفاوت جیرجیرک بهعنوان جایگزین گوشت بدل شده است. آرون توماس، یکی از بنیانگذاران یام باگ، میگوید: «جیرجیرک طعمی شبیه گوشت گاو یا بره دارد، افزون بر این رنگ قهوهای آن هم کاملا شبیه گوشت گاو و بره است.»