همشهری آنلاین : پودینگ کدو حلوایی یک دسر متفاوت با طعم شیرین برای مهمانیهای پاییزی محسوب میشود.
نام: پودینگ کدو حلوایی
تعداد: ۴ نفر
آمادهسازی: ۴ ساعت
مواد لازم:
کدو حلوایی پخته: ۴۰۰ گرم
شکر: به میزان لازم
شیر: ۳ لیوان
گلاب: ۳ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
زعفران دمکرده: به میزان لازم
پودر ژلاتین: ۳ قاشق غذاخوری
روش تهیه:
۱. کدوها را با کمی آب بپزید و سپس با گلاب مخلوط کنید.
۲. شکر، خامه و شیر را در قابلمهای بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا حل شود.
۳. ژلاتین را با آب بنماری و به همراه زعفران به مخلوط شیر اضافه کنید. اجازه دهید سرد شود و سپس آن را با کدو حلوایی پورهشده مخلوط کنید.
۴. قالب را چرب کنید و دسر را داخل آن بریزید. سپس آن را ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کامل ببندد.
نکته: حواستان باشد که مخلوط شکر، خامه و شیر نباید جوش بیاید.