انار از جمله میوه هایی است که در قرآن کریم به آن اشاره شده و دارای اثرات خوبی بر جسم انسان است.

به گزارش همشهری آنلاین، یک متخصص طب سنتی ایرانی گفت: بهترین روش مصرف انار، دان کردن آن است، یعنی دانه های انار کاملاً از گوشت آن جدا و به همراه گلپر و کمی نمک مصرف شود.

دکتر محمدرضا مسرورچهر انار را یکی از میوه های بومی ایران دانست که از سالیان گذشته در این منطقه وجود داشته است و اظهار کرد: انار از جمله میوه هایی است که در قرآن کریم به آن اشاره شده و دارای اثرات خوبی بر جسم انسان است.

وی با اشاره به خواص آنتی اکسیدانی انار، افزود: انار میوه ای قابض بوده و برای درمان شل شدگی اعضا مورد استفاده قرار می گیرد.

این پزشک و متخصص طب سنتی ایرانی، با بیان اینکه در قدیم از انار برای درمان اسهال استفاده می کردند، گفت: پوست و گوشت انار را خشک و پودر آن را برای درمان استفاده می کردند؛ امروز نیز از انار برای تولید دارو استفاده می شود و حتی در درمان کیست تخمدان موثر است.

  1. این افراد انار ترش نخورند | خواص آب انار شیرین در طب سنتی | طبع انار شیرین و انار ترش

وی با بیان اینکه جویدن آرام دانه های انار به گونه ای که هسته آن له نشود، در رفع یبوست موثر است، خاطرنشان کرد: بهتر است هنگام خوردن دانه های انار، آب انار و هسته را ببلعیم و اگر هسته بشکند، ایجاد یبوست می کند.

این متخصص طب سنتی ایرانی، خواص آنتی اکسیدانی انار را موجب بهبود عملکرد گردش خون دانست و یادآور شد: اینکه با خوردن انار یا آب انار خون کثیف و تیره را تصفیه می کنیم، باور عامیانه بوده و مبنای علمی ندارد.

مسرورچهر با بیان اینکه امکان مصرف انار به صورت چای و دمکرده نیز وجود دارد، گفت: گلپر و نمک مصلح انار شیرین هستند.

وی استان گیلان را دارای انار ترش دانست که متفاوت از انار شیرین است و متذکر شد: انار شیرین دارای مزاج معتدل رو به سرد است، اما انار ترش مزاج سرد و خشک دارد و مصرف آن به صورت رب انار ملس، موجب تقویت معده می شود.

منبع: ایسنا