همشهری آنلاین: زنان در دوران پس از یائسگی با اضافه کردن غذاهای حاوی سویا به رژیم غذایی‌شان می‌توانند احتمال شکستگی لگن را در خودشان کاهش دهند.

به گزارش خبرگزاری رویترز دکتر وون-پووی کوه، از دانشگاه ملی سنگاپور و همکارانش دریافتند  زنانی که در این بررسی مقادیر متوسطی سویا مصرف می‌کردند، 21 تا 36 درصد با احتمال کمتری دچار شکستگی لگن می‌شدند.

در بررسی این دانشمندان مصرف متوسط روزانه دریافت سویا دست کم 2.7 گرم از پروتئین سویا یا به عبارت دیگر 5.8 میلی‌گرم ایزوفلاوون – ماده موثر موجود سویا - در  به ازای هر 1000 کالری بود.

 کوه گفت: "البته این میزان سویا بسیار بیشتر از میزان مصرف آن در غرب است."

بررسی این تنها کاهش خطر شکستگی لگن را در زنانی که سویا مصرف می‌کردند، نشان داد و در میان مردان چنین اثری مشاهده نشد.

کوه وهمکارانش اثرات محافظت‌کننده استخوانی ایزوفلاوون‌ها ممکن است نقشی در سلامت استخوان زنان پس از دوران یائسگی داشته باشد.