به گزارش شبکه خبر، بانو منتظمی کتاب "هنر آشپزی" را نخستین بار در سال ۱۳۴۳ با ۶۰۰ دستور غذایی منتشر کرد.
خانم منتظمی از سال ۱۳۳۷ در تهران کلاس آشپزی و شیرینیپزی داشته است و صدها نفر در کلاسهای او شرکت میکردند.
آخرین چاپ کتاب هنر آشپزی در دو جلد منتشر شده، که شامل بیش از هزار و ۷۰۰ غذای ایرانی و فرنگی است.
کتاب هنر آشپزی یکی از پرفروش ترین کتابهای ایران بوده است که تاکنون بیش از یک میلیون نسخه از آن منتشر و فروخته شده است.
این کتاب تاکنون بیش از پنجاه بار به طور رسمی تجدید چاپ شده است. انتشار و فروش این کتاب منبع اصلی درآمد خانم منتظمی در ۵۰ سال اخیر بوده است.
در گفتگویی که پنج سال پیش خبرگزاری میراث فرهنگی ایران از خانم منتظمی منتشر کرده بود، او از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به علت ندادن کاغذ برای انتشار این کتاب انتقاد کرده بود.
در سالهای اخیر در ایران کتابهای متنوعی درباره هنر آشپزی و شیرینی پزی منتشر شده است اما به گفته دست اندر کاران صنعت نشر هیچ یک مانند کتاب هنر آشپزی رزا منتظمی با استقبال طبقات مختلف مردم رو به رو نشده است.