علی رمضانی با بیان اینکه چای ایران یکی از بهترین چایهای دنیا شناخته شده است، تاکید کرد: واردات بیش از حد این محصول و بیتوجهی به وضعیت چایکاران موجب شده عمده چای تولیدی این منطقه در انبارها بماند و در سبد خانوار قرار نگیرد.
وی افزود: با وجود بالا بودن هزینههای تولید چای در کشور، قیمت آن در مقایسه با دیگر محصولات پایینتر است و این امر موجب کاهش انگیزه کشاورزان برای تولید چای شده است. رمضانی درباره تاثیر احیای سازمان چای در رفع مشکلات چایکاران، اظهار داشت: سازمان چای باید احیا شود و با تدوین برنامههای عملی ضمن حمایت و هدایت این بخش، نسبت به رفع مشکلات چایکاران اقدام کند.
یادآور میشود، سال گذشته 41 هزار تن چای در کشور تولید شده کهاین میزان یک سوم میزان مصرف ایران است. 43 هزار تن چای نیز از طریق واردات رسمیتامین شده است و مابقی بهصورت قاچاق وارد میشود. از این میزان تولید چای در ایران، 19 هزار تن طبق آمار وزارت جهاد کشاورزی طی 11 ماهه سال 87 صادر شده است.