زمان تهیه: 30 دقیقه
زمان پخت: یک ساعت
مواد لازم برای 6 نفر:
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: سه عدد،به صورت
حلقههای نازک بریده شود.
فلفل دلمهای: یک عدد، تخم آن
درآورده شود و نازک بریده شود.
نمک: یک و نیم قاشق چایخوری
فلفل: یک و نیم قاشق چایخوری
قارچ متوسط: 15 عدد، نازک بریده شود.
سینه مرغ بدون پوست و استخوان: 4 عدد
که به صورت رشتهای با ضخامت
یک سانتیمتر درآورده شود.
آب مرغ: 2 پیمانه
سس باربکیو: 2 قاشق غذاخوری
خردل: 2 قاشق غذاخوری
سس قرمز تند: یک قاشق چایخوری
خامه ترش: نصف پیمانه
طرز تهیه:
1- در یک تابه بزرگ، یک قاشق روغن بریزید و پیازها را حدود 8 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شوند.
2- فلفل دلمهای، 2/1 قاشق چایخوری نمک و 4/1 قاشق چایخوری فلفل و قارچها را به تابه اضافه کنید و حدود 6 دقیقه یا تا زمانیکه آب قارچها روان شود، آنها را تفت دهید.
3- مواد فوق را از صافی رد کنید و حدود 2/1 پیمانه از آب حاصله را نگه دارید.
4- تابه را دوباره روی حرارت قرار دهید و یک قاشق روغن باقیمانده را در آن بریزید.
روی سینه مرغ، باقیمانده نمک و فلفل را بپاشید و حدود 5 دقیقه آنها را در روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند سپس مخلوط قارچ و فلفل را به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.
5- آب مرغ و سبزیجات را در ظرف بجوشانید و هرچه از مواد به ته تابه چسبیده را با یک قاشق چوبی از ته ظرف جدا کنید و بگذارید همراه با سس بجوشند.
6- سس باربکیو، خردل، و سس قرمز تند را به محتوای ظرف اضافه کنید بگذارید تا آنجا بجوشند که یک و نیم پیمانه آب از آنها باقی بماند. آب باقیمانده باید کمی غلیظ باشد.
7- حرارت را کم کنید و خامه ترش را به آن اضافه کنید و دیگر نگذارید سس بجوشد.
8- سپس مرغ و سبزیجات را به تابه اضافه کنید و تا حدی به آنها حرارت دهید که گرم شوند.
9- چیکن استروگانف را میتوانید روی انواع برنج و ماکارونی بریزید یا همراه با نان تست میل کنید.