مواد لازم برای 6 نفر:
روغن زیتون: 2 قاشق چایخوری
سیر: دو حبه
رزماری خشک: 2/1 قاشق چایخوری
پودر آویشن: 2/1 قاشق چایخوری
نعنای خشک: 4/1 قاشق چایخوری
تخم کنجد: یک قاشق غذاخوری
گردو: 6 عدد نصفه، خرد شود
گوجه فرنگی: دو عدد متوسط
پنیر( پیتزا یا موزارلا): یک پیمانه رنده شده
ریحان: 12 عدد برگ تازه
پنیر پارمسان: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل
طرز تهیه:
• فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت از پیش حرارت دهید.
• پوست سیرها را درآورده، آنها را به قطعات ریز تقسیم کنید.
• هر کدام از گوجه فرنگیها را به شش قسمت تقسیم کنید.
• روی شش عدد خمیر مینی پیتزا، روغن زیتون بمالید و روی آن سیرهای له شده را پخش کنید.
• روی هر کدام از خمیرها 2 قطعه
گوجه فرنگی، 2عدد برگ ریحان و مقداری گردوی خرد شده قرار دهید.
• روی مواد فوق، نعنا، رزماری، آویشن و فلفل بپاشید و روی آنها پنیر پارمسان بریزید.
(در این قسمت استفاده از نمک توصیه نمیشود چراکه پنیر پارمسان شور است).
• در انتها، روی کل مواد، مقداری پنیر رنده شده موزارلا بریزید.
• مینی پیتزاها را درون فر، 20- 15 دقیقه یا تا زمانی که پنیر روی آنها ذوب و طلایی شود، حرارت دهید.
• مینی پیتزاها را از فر خارج کنید و 2- 1 دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شوند سپس آنها را میل کنید.