همشهری آنلاین - شهره فرجی: خیلی‌ها از طعم سیر خام خوششان نمی‌آید، اما واقعا کسی هست که در برابر مزه سیر سرخ شده با پنیر پارمسان مقاومت کند!!

زمان تهیه: ‌5 دقیقه

زمان پخت: 45 دقیقه

مواد لازم برای 4- 2 نفر

سیر درسته: 3 حبه

آب لیموی تازه:‌ یک قاشق غذاخوری

پنیر پارمسان: یک قاشق غذاخوری، رنده شده

ریحان خشک: یک قاشق چای‌خوری

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به اندازه دلخواه

طرز تهیه:

• فر را روی دمای 400 درجه فارنهایت از پیش گرم کنید.

• سر سیرها را ببرید و بیرون بریزید.

• سیرها را درون یک ظرف نسوز قرار داده،  روی آن‌ها روغن زیتون و نمک و فلفل بریزید و آن‌ها را در فر به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند حرارت دهید.

• پس از اینکه آن‌ها را از فر خارج کردید، آن‌ها را که اکنون نرم شده‌اند، با فشار مختصری از پوستشان خارج کنید.

• آب لیمو، ریحان خشک، و پنیر پارمسان را روی سیرها بریزید و آن‌ها را له کنید و به صورت پوره درآورید.

• آن‌ها را بچشید و مقدار نمک و فلفل را تنظیم کنید.

• سیرهای آماده را همراه با نان تست میل کنید.

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها