چهارشنبه ۴ مهر ۱۳۸۶ - ۱۹:۰۸
۰ نفر

همشهری آنلاین: گرچه خوردن مقدار زیادی میوه و سبزی در هر روز اهمیت دارد، شستن آنها پیش از خوردن هم مهم است

آشپزی

در مورد شستن میوه‌ها و سبزی‌ها این نکات را رعایت کنید:

  • هر میوه و سبزی‌ خام  را پیش از پوست‌کندن، بریدن، خوردن یا پختن بشویید.
  • ا زمحلول‌های شوینده میوه‌ و سبزی که توانایی زدودن باکتری‌ها و آفت‌کش‌ها را دارند، استفاده کنید. یک راه جایگزین این است که میوه‌ها و سبزی‌ها برای یک تا دو دقیقه در آب مقطر بخیسانید و سپس بشویید.
  • از یک برس سبزی برای پاک ‌کردن میوه‌ها وسبزی‌های با پوست ضخیم استفاده کنید.
  • دست‌های خودتان و ابزاری‌های بریدن و سطوح آماده‌سازی را پیش از آماده کردن میوه و سبزی تازه به طور کامل بشویید.


HealthDay News, 26 Sep., 2007

کد خبر 32551

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز