در مورد شستن میوهها و سبزیها این نکات را رعایت کنید:
- هر میوه و سبزی خام را پیش از پوستکندن، بریدن، خوردن یا پختن بشویید.
- ا زمحلولهای شوینده میوه و سبزی که توانایی زدودن باکتریها و آفتکشها را دارند، استفاده کنید. یک راه جایگزین این است که میوهها و سبزیها برای یک تا دو دقیقه در آب مقطر بخیسانید و سپس بشویید.
- از یک برس سبزی برای پاک کردن میوهها وسبزیهای با پوست ضخیم استفاده کنید.
- دستهای خودتان و ابزاریهای بریدن و سطوح آمادهسازی را پیش از آماده کردن میوه و سبزی تازه به طور کامل بشویید.
HealthDay News, 26 Sep., 2007