زمان آماده سازی: 20 دقیقه
زمان پخت: یک ساعت
مواد لازم برای دو تکه بزرگ:
آرد: 3 پیمانه
نمک: یک قاشق چایخوری
جوششیرین: یک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
پودر دارچین: سه قاشق چایخوری
تخممرغ: سه عدد
روغن مایع: یک پیمانه
شکر: دو و یک چهارم پیمانه
وانیل: سه قاشق چایخوری
کدو سبز رنده شده: دو پیمانه
گردوی خرد شده: یک پیمانه
طرز تهیه:
• تابهای به ابعاد 4*8 ، را انتخاب کرده، کف و دیوارههای آن را چرب نموده و آرد بپاشید.
• فر را از قبل روی دمای 325 درجه فارنهایت یا 165 درجه سانتیگراد گرم کنید.
• آرد، نمک، بیکینگ پودر، جوش شیرین و دارچین را با هم مخلوط کنید.
• در یک کاسه بزرگ، تخممرغ، روغن، وانیل و شکر را با هم خوب مخلوط کنید.
• مخلوط آرد را به مخلوط تخممرغ اضافه کرده و خوب آنها را هم بزنید.
• کدو و گردو را به مخلوط اضافه کنید و آنها را با هم مخلوط کنید.
• مایه آماده را درون قالب بریزید.
• قالب را درون فر به مدت 40 تا 60 دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان، درون آن فرو کنیم، تمیز بالا بیاید، حرارت دهید.
• پس از اینکه نان پخته شد، قالب را از فر خارج کرده و در جایی قرار دهید تا خنک شود.
• پس از آن، نان را از قالب بیرون آورده و بگذارید کاملا خنک شود.