تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۸۹ - ۰۹:۴۱

همشهری آنلاین - شهره فرجی: نان کدو سبز آمیخته با دارچین و هل، آنقدر خوشمزه‌ است که به محض این که پخته شد خورده می‌شود.

زمان آماده سازی: 20 دقیقه

زمان پخت:‌ یک ساعت

مواد لازم برای دو تکه بزرگ:

آرد: 3 پیمانه

نمک: ‌یک قاشق چای‌خوری

جوش‌شیرین: ‌یک قاشق چای‌خوری

بیکینگ پودر: یک قاشق چای‌خوری

پودر دارچین: ‌سه قاشق چای‌خوری

تخم‌مرغ: سه عدد

روغن مایع: یک پیمانه

شکر: دو و یک چهارم پیمانه

وانیل: سه قاشق چای‌خوری

کدو سبز رنده شده: دو پیمانه

گردوی خرد شده:‌ یک پیمانه

طرز تهیه:

• تابه‌ای به ابعاد 4*8 ، را انتخاب کرده، کف و دیواره‌های آن را چرب نموده و آرد بپاشید.

• فر را از قبل روی دمای 325 درجه فارنهایت یا 165 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

• آرد، نمک، بیکینگ پودر، جوش شیرین و دارچین را با هم مخلوط کنید.

• در یک کاسه بزرگ، تخم‌مرغ، روغن،‌ وانیل و شکر را با هم خوب مخلوط کنید.

• مخلوط آرد را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کرده و خوب آن‌ها را هم بزنید.

• کدو و گردو را به مخلوط اضافه کنید و آن‌ها را با هم مخلوط کنید.

• مایه آماده را درون قالب بریزید.

• قالب را درون فر به مدت 40 تا 60 دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان، درون آن فرو کنیم، تمیز بالا بیاید، حرارت دهید.

• پس از اینکه نان پخته شد، قالب را از فر خارج کرده و در جایی قرار دهید تا خنک شود.

• پس از آن، نان را از قالب بیرون آورده و بگذارید کاملا خنک شود.

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها