مواد لازم:
آب ولرم: یک پیمانه
شیر بدون چربی در دمای اتاق: یک پیمانه
روغن: 4/1 پیمانه
آرد نان: 6- 5 پیمانه
شکر: 2/1 پیمانه
تخممرغ بزرگ: 2 عدد همزده
نمک: یک قاشق غذاخوری
مخمر فوری: 4 قاشق چایخوری
برای لعاب روی نان:
سفیده تخممرغ: یک عدد
شیر: 3 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1- آب و شیر بدون چربی و روغن را با هم مخلوط کنید. یک و نیم پیمانه آرد به مخلوط اضافه کنید و آن را با یک قاشق چوبی آنقدر هم زنید تا روان شود.
2- شکر و تخممرغها را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا روان شوند.
3- مخمر را به مخلوط اضافه کنید و بگذارید بدون در، به مدت 15 دقیقه بماند.
4- سپس هربار 5/1 پیمانه آرد به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید توجه داشته باشید حتما نباید تمام آردها را به مخلوط اضافه کنید بلکه تا آنجا اینکار را ادامه دهید که مخلوط موقع هم زدن سفت و چسبنده شود ومقداری از آرد را کنار بگذارید.
5- به مدت 10 دقیقه خمیر را ورز دهید تا نرم شود.
6- خمیر را درون کاسهای که قبلا کمی چرب شده بریزید و روی خمیر را کمی روغن اسپری کنید.
7- یک روکش پلاستیکی روی ظرف بکشید و به مدت یک ساعت آن را در جای گرمی قرار دهید.
8- روی سطح کارتان، کمی آرد بپاشید. خمیر را از وسط نصف کنید وآن را به شکل دو مستطیل به ابعاد 9 * 5 درآورید.
9- خمیرها را به شکل رولت درآورید و به خاطر داشته با هرچرخش یک فشار کوچک روی خمیر وارد کنید.
10- خمیرها را در دو قالب 9 * 5 قرار دهید و روی آن را یک روکش پلاستیکی بکشید و 60- 45 دقیقه صبر کنید تا خمیر به اندازه دو برابر حجیمتر شود.
11- روکش های هردو ظرف را بردارید و روی خمیرها، لعاب تهیه شده از شیر و تخممرغ را بمالید، سپس 5 دقیقه صبر کنید و دوباره اینکار را انجام دهید.
12- هر دو ظرف را در دمای 375 درجه فر به مدت 35- 30 دقیقه حرارت دهید. سپس از فر خارج کنید و آنها را از قالب خارج کرده، بگذارید خنک شوند.