دوشنبه ۱۳ دی ۱۳۸۹ - ۰۶:۲۴
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: طرز تهیه این نان آنقدر راحت است که همه از عهده آن برمی‌آیند.

نان ماست و پرتقال

مواد لازم:

کره نرم شده: دو سوم پیمانه

شکر: یک و یک چهارم پیمانه

تخم‌مرغ: دو عدد

ماست ساده: نصف پیمانه

آب پرتقال: نصف پیمانه

پوست رنده شده پرتقال:‌ یک قاشق غذاخوری

آرد: ‌دو و نیم پیمانه

بیکینگ‌پودر: نصف قاشق چای‌خوری

جوش‌شیرین: نصف قاشق چای‌خوری

نمک: نصف قاشق چای‌خوری

برای براق کردن:

شکر قنادی: نصف پیمانه

آب پرتقال: دو تا سه قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

• فر را از قبل روی 350 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

• درون کاسه‌ای بزرگ، کره و شکر را خوب هم بزنید تا خامه‌ای شوند.

• تخم‌مرغ‌ها را اضافه کنید.( پس از هر بار هم زدن یک تخم‌مرغ اضافه کنید)

• ماست، آب پرتقال و پوست پرتقال را به مخلوط اضافه کنید.

• آرد، بیکینگ‌پودر،‌جوش‌شیرین و نمک را درون کاسه‌ای جداگانه خوب با هم مخلوط کرده و به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و هم بزنید.

• کف یک قالب کیک به ابعاد 8* 13* 23 سانتی‌متر را چرب کرده، مایه نان را درون آن بریزید و آن را درون فر که از قبل گرم شده حدود یک ساعت و یا تا زمانی که یک خلال دندان را درون آن فرو کنیم تمیز بالا بیاید، حرارت دهید.

• قبل از اینکه ظرف را از فر خارج کنید 10 دقیقه صبر کنید تا نان درون ظرف کمی خنک شود.

برای براق کردن نان: شکر قنادی ( موجود در قنادی‌ها) را با آب پرتقال،‌آنقدر هم بزنید تا روان شود سپس آن را روی نان خنک شده بریزید و میل کنید.

www.pinchmysalt.com

کد خبر 124686
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز