تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۸۹ - ۱۱:۱۷

همشهری آنلاین - شهره فرجی: اگر هویج قبل از پخت، خرد نشود نسبت به این که قبل از پخت خرد شود، 25 درصد بیشتر خاصیت ضد سرطانی خواهد داشت.

طی تحقیقات صورت گرفته در دانشگاه نیوکاسل، اگر هویج، قبل از پخت، خرد نشود، 25 درصد بیشتر از زمانی که قبل از پخت خرد شود، خاصیت ضد سرطانی خواهد داشت.[پنج ماده اصلی غذایی موثر در ابتلا به سرطان]

هویج علاوه براینکه حاوی مواد مغذی مختلفی شامل بتاکاروتن، فیبر و مقادیر زیادی ویتامین است، دارای یک ترکیب شیمیایی به نام فالکارینول است که باعث کاهش خطر پیشرفت تومور در موش‌ها است و محققان طی این تحقیق مقدار فالکارینول موجود در هویج‌هایی که قبل از پخت خرد شده و آن‌هایی را که قبل از پخت خرد نشده‌اند اندازه‌گیری کردند و به این نتیجه رسیدند ، هویج‌‌هایی که به صورت کامل پخته شده‌اند حاوی مقدار بیشتری فالکارینول هستند.

همانطور که بسیاری از مواد غذایی به هنگام پخت برخی از خاصیت‌های خود را از دست می‌دهند، مقدار فالکارینول هویج نیز به هنگام پخت کاهش می‌یابد.

 به گفته یکی از متخصصان تغذیه، بهترین روش خوردن هویج، به صورت خام است چرا که در این حالت بیشترین خاصیت را خواهد داشت.

http://www.naturalnews.com/027464_carrots_cooking.html