این تحقیق توسط دانشگاههای اکستر و آکسفورد به طور مشترک بر روی ۷۴۰ مادر باردار صورت گرفت.
بنابراین گزارش، ۵۶درصد مادرانی که در این تحقیق شرکت داشتند، در هنگام بارداری از غذاهای پر انرژی استفاده کردند و صاحب فرزند پسر شدند.
این در حالی که نزدیک به ۴۵درصد از مادرانی که صاحب فرزند دختر شدند، از تغذیه ضعیفتری نسبت به دیگران در این تحقیق برخوردار بودند.
به گفته دکتر فیونا متیو از دانشگاه اکستر، چنانچه مادری به اندازه کافی از منابع غذایی مغذی در زمان بارداری بهره مند شود، بسیار منطقی است که صاحب فرزند پسر شود .
به گزارش سلامت نیوز به نقل از شبکه خبری بی.بی.سی، مادرانی که دارای فرزند پسر شدهاند، در هنگام بارداری و پیش از آن از مواد مغذی که حاوی پتاسیم، کلسیم و ویتامینهایی نظیر C , Eو B12 بودند استفاده کردند.[ویتامین B12 میتواند از نقائص هنگام تولد جلوگیری کند]
به گزارش بی.بی.سی، این تحقیقات در پی یافتن علت نرخ پایین تولد فرزند پسر در کشورهای پیشرفته صنعتی، بویژه در انگلیس انجام گرفت.
این تحقیق نشان میدهد، میل افراد در کشورهای پیشرفته به استفاده از غذاهایی با کالری کم در رژیم غذایی روزانه یکی از علتهای کاهش تولد نوزدان پسر در اینگونه جوامع شده است.
نتیجه تحقیقات این دو دانشگاه در این زمینه در مجله انجمن سلطنتی علوم زیست شناسی به چاپ رسیده است.