تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۸۹ - ۰۸:۵۹

همشهری آنلاین - شهره فرجی: نارگیل،‌ گیاهی است که ابتدا در جنوب آسیا کشت می‌شد و در حال حاضر در تمام مناطق آسیایی وجود دارد.

مردم اقیانوس آرام از تمام قسمت‌های این درخت استفاده کرده و آن را به عنوان یک غذای اصلی مصرف می‌کنند.

درخت نارگیل، درختی است زیبا و تنومند که به صورت قائم رشد کرده و بدون انشعابات است.

برگ‌های آن بسیار بزرگ و زیبا است و دارای گل‌هایی به رنگ زرد و نارنجی است.

میوه‌‏های نارگیل، بیضی شکل و سبز هستند که با یک پوسته سخت قهوه ای پوشیده شده‏‌اند.

در قاعده میوه‌ی نارگیل سه سوراخ وجود دارد که چشم‌های نارگیل نامیده می‌شوند.

گوشت این میوه سفید رنگ و چرب است و درون آن با یک شیره یا مایع شیرین پر شده است.

ارزش غذایی در 100 گرم نارگیل به شرح زیر است:

ویتامین ب: تیامین 10 میلی‌گرم

ویتامین ث: 2 میلی‌گرم

کلسیم: 21 میلی‌گرم

آهن: 2 میلی‌گرم

فسفر: 98 میلی‌گرم

چربی:‌ 34/7 گرم

کربوهیدرات: 14 گرم

پروتئین:‌3/4 گرم

کالری: 359

دیگر خواص نارگیل عبارتند از:

• از تشکیل گواتر ساده پیشگیری می‌کند.

• دارای خاصیت تناسب اندام است.

• یبوست و هر نوع گاز ایجاد شده در معده را از بین می‌برد.

• از روغن نارگیل برای درمان زخم‌ها، بریدگی‌ها، سوختگی‌ها و نیز آفتاب سوختگی‌ها استفاده می‌شود.

• استفاده از روغن نارگیل بر روی پوست، برای کاهش چین و چروک‌های پوستی توصیه می‌شود.

• روغن نارگیل برای تقویت مو نیز به کار می‌رود.

• خوردن حداقل 2 قاشق غذاخوری روغن نارگیل نیاز روزانه به ویتامین E را برطرف می‌کند.

• خوردن آب نارگیل برای رفع مشکلات کلیه و مثانه موثر است.

www.hubpages.com

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها