به گزارش ایسنا، به گفته این متخصصان اگر اندکی کمتر گوشت بخورید و مقدار آن را از رژیم غذایی خود بکاهید به لاغر ماندن شما کمک میکند.
این متخصصان در کالج لندن تاکید کردند: کسانی که تمایل زیادی به خوردن گوشت دارند در مقایسه با افرادی که کمتر گوشت میخورند اما به میزان یکسان کالری مصرف میکنند، پس از گذشت 5 سال بیشتر چاق میشوند.[گوشت قرمز وزن را افزایش میدهد]
به گزارش خبرگزاری رویترز، این کارشناسان هم چنین متوجه شدند که از میان انواع مختلف گوشت بیش از همه مصرف گوشت مرغ سبب افزایش چاقی میشود و پس از آن گوشتهای فراوری شده و بعد هم گوشت قرمز این تاثیر را دارند.
متخصصان انگلیسی با انتشار این مقاله جدید در مجله آمریکایی تغذیه بالینی تاکید کردند که کاهش میزان مصرف گوشت به کنترل بهتر و موثرتر وزن کمک میکند. این متخصصان روی شرکت کنندگان زن از 10 کشور اروپایی مطالعه کرده و به این نتایج دست یافتند.