مواد لازم:
کره نرم شده: دو سوم پیمانه
شکر: یک و یک چهارم پیمانه
تخممرغ: دو عدد
ماست ساده: نصف پیمانه
آب پرتقال: نصف پیمانه
پوست رنده شده پرتقال: یک قاشق غذاخوری
آرد: دو و نیم پیمانه
بیکینگپودر: نصف قاشق چایخوری
جوششیرین: نصف قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
برای براق کردن:
شکر قنادی: نصف پیمانه
آب پرتقال: دو تا سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
• فر را از قبل روی 350 درجه سانتیگراد گرم کنید.
• درون کاسهای بزرگ، کره و شکر را خوب هم بزنید تا خامهای شوند.
• تخممرغها را اضافه کنید.( پس از هر بار هم زدن یک تخممرغ اضافه کنید)
• ماست، آب پرتقال و پوست پرتقال را به مخلوط اضافه کنید.
• آرد، بیکینگپودر،جوششیرین و نمک را درون کاسهای جداگانه خوب با هم مخلوط کرده و به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و هم بزنید.
• کف یک قالب کیک به ابعاد 8* 13* 23 سانتیمتر را چرب کرده، مایه نان را درون آن بریزید و آن را درون فر که از قبل گرم شده حدود یک ساعت و یا تا زمانی که یک خلال دندان را درون آن فرو کنیم تمیز بالا بیاید، حرارت دهید.
• قبل از اینکه ظرف را از فر خارج کنید 10 دقیقه صبر کنید تا نان درون ظرف کمی خنک شود.
• برای براق کردن نان: شکر قنادی ( موجود در قنادیها) را با آب پرتقال،آنقدر هم بزنید تا روان شود سپس آن را روی نان خنک شده بریزید و میل کنید.
www.pinchmysalt.com