تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۸۹ - ۰۵:۱۹

همشهری آنلاین – شهره فرجی: زمان تهیه این غذا 15 دقیقه و زمان پخت آن 30 دقیقه است.

مواد لازم برای 6- 4 نفر:

هویج بزرگ: ‌2 عدد،‌پوست کنده و خرد شود

اسپاگتی: 250 گرم

سس گوجه فرنگی: 400 گرم

پنیر ریکوتا:‌ یک پیمانه

تخم‌مرغ: یک عدد

پنیر موزارلای رنده شده: یک و یک چهارم پیمانه

گوشت قلقلی چرخ کرده: 10- 8 عدد

پودر ارگانو: یک قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه:

• فر را از پیش روی 350 درجه از پیش گرم کنید.

• در قابلمه آب جوش اسپاگتی را به مدت 8 دقیقه بپزید.

• هویج را به مخلوط اضافه کرده و 3- 2 دقیقه دیگر آن را بجوشانید.

• مخلوط را درون آبکش ریخته سپس آن را درون کاسه‌ای منتقل کنید.

• سس گوجه فرنگی، سه چهارم پنیر موزارلا و ریکوتا را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.

• قبل از اضافه کردن تخم‌مرغ، مخلوط را خوب هم بزنید تا کمی خنک شود.

• تخم‌مرغ، گوشت قلقلی، پودر ارگانو و نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.

• مخلوط را درون ظرف مخصوص پای بریزید و مابقی پنیر موزارلا را روی آن بپاشید و آن را درون فر به مدت 30- 20 دقیقه یا تا زمانی که رویه آن قهوه‌ای شود حرارت دهید.

• پای را از درون فر خارج کرده و قبل از برش،‌ 5 دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود.

www.cookingwithmykid.com

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها