مواد لازم:
ماکارونی فرمدار: 375 گرم
ژامبون گوشت: 175 گرم، به صورت ورقههای نازک بریده شود.
سیر: 2 حبه، له شود.
پیازچه: سه عدد، کاملا خرد شود.
کره: 75 گرم
آرد: 3/1 پیمانه (50 گرم)
شیر: 4 پیمانه
پنیر موزارلا رنده شده: یک و نیم پیمانه
جعفری: تازه و خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی: 2 عدد، به صورت حلقهای خرد شود.
آرد سوخاری: یک و نیم پیمانه
روغن زیتون:یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
• ماکارونی را درون قابلمه آب نمک در حال جوش بریزید و پس از اینکه مقداری جوشید و نرم شد، آن را آبکش کرده و آن را به درون کاسهای نسوز بریزید.
• فر را از پیش روی دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
• ژامبون خرد شده را درون یک قابلمه نچسب روی حرارت متوسط به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شود حرارت دهید.
• سیر و پیازچه را به ژامبون اضافه کرده وبه مدت 2 دقیقه آنها را هم زده و سرخ کنید تا نرم و طلایی شوند.
• مخلوط فوق را به ماکارونی اضافه کنید.
• کره را در همان قابلمه آب کنید و سپس آرد را به آن اضافه کرده و به مدت یک دقیقه آن را تفت دهید.
• شیر را کم کم به مخلوط فوق اضافه کرده و با آرد مخلوط کنید و هم بزنید تا یک دست شود.
• مواد درون قابلمه را به مدت 10- 8 دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شوند، روی حرارت متوسط مرتب هم بزنید.
• به مخلوط فوق، جعفری و نصف پیمانه پنیر رنده شده و مخلوط ماکارونی و ژامبون را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
• نمک و فلفل به میزان دلخواه به غذا اضافه کنید.
• مخلوط فوق را درون ظرفهای مورد نظر بریزید و روی آنها حلقههای گوجه فرنگی بچینید و آرد سوخاری و باقیمانده پنیر را نیز روی آنها بریزید و در فر به مدت 35 30 دقیقه یا تا زمانی که روی آنها طلایی شود حرارت دهید.