مواد لازم:
آب آناناس: یک و یک چهارم پیمانه
شیر نارگیل: یک پیمانه
شکر: یک و یک دوم قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
• مواد فوق را با استفاده از یک دستگاه همزن، خوب با هم مخلوط کنید.
• از مخلوط فوق بچشید و در صورت لزوم به آن شکر اضافه کنید.
• مخلوط را درون قالبهای یخ بریزید و قالب را به مدت چند ساعت یا طی شب درون فریزر قرار داده تا خوب یخ بزند.
• آلاسکا را از فریزر بیرون آورده و تا گرم نشده آن را میل کنید.
نکته: برای خامهای تر شدن آلاسکا میتوانید مقداری ماست کم چرب به مخلوط اضافه کنید.
www.food.com