همشهری آنلاین - شهره فرجی: با استفاده از آناناس و شیر نارگیل، به راحتی آلاسکای خوشمز‌ه‌ای تهیه کنید.

مواد لازم:

آب آناناس: یک و یک چهارم پیمانه

شیر نارگیل: یک پیمانه

شکر: یک و یک دوم قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

• مواد فوق را با استفاده از یک دستگاه همزن، خوب با هم مخلوط کنید.

• از مخلوط فوق بچشید و در صورت لزوم به آن شکر اضافه کنید.

• مخلوط را درون قالب‌های یخ بریزید و قالب را به مدت چند ساعت یا طی شب درون فریزر قرار داده تا خوب یخ بزند.

• آلاسکا را از فریزر بیرون آورده و تا گرم نشده آن را میل کنید.

نکته: برای خامه‌ای تر شدن آلاسکا می‌توانید مقداری ماست کم چرب به مخلوط اضافه کنید.

www.food.com

منبع: همشهری آنلاین