به گزارش ایسنا، مطالعات نشان داده است که تخممرغ منبع عالی از پروتئین، لیپید، ویتامینها و مواد معدنی است. این بار نیز کارشناسان تغذیه در دانشگاه آلبرتا دریافتهاند که این ماده علاوه بر خواص مفید قبلی، دارای خواص آنتیاکسیدانی قوی است که در نتیجه به پیشگیری از بیماریهای قلبی و سرطان کمک میکند.
خبرگزاری یونایتدپرس در این باره گزارش داد زرده تخممرغ حاوی دو نوع اسید آمینه به نامهای تریپتوفان و تیروسین است که هر دوی آنها خاصیت آنتیاکسیدانی بالایی دارند.
بنا براین گزارش، دو عدد زرده تخممرغ در حالت خام دو برابر یک سیب دارای خاصیت آنتیاکسیدانی است. با این حال، وقتی تخممرغ سرخ یا آبپز میشود، خاصیت آنتیاکسیدانی آن نصف میشود و البته خاصیت آن در مایکروفر کمی بیش از نصف کاهش مییابد. اما با این وجود در همان حالت همچنان میزان آنتیاکسیدان آن با سیب برابر میشود.
شرح این مطالعه در مجله شیمی تغذیه منتشر شده است.