تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۸:۰۵

همشهری آنلاین – شهره فرجی: آلو میوه‌ایست تک هسته‌ای که از لحاظ رنگ، شکل و اندازه دارای گونه‌های متفاوتی است.

آلو میوه‌ای درختی است و ارزش تغذیه‌ای فراوانی دارد. این میوه را هم به صورت خام می‌توان خورد و هم درون خورش‌ها و یا به صورت مربا از آن‌ استفاده کرد.

برخی از خواص آلو عبارتند از:

• برای سیستم هاضمه مفید است.

این میوه با داشتن فیبر رژیمی فراوان در خود، باعث بهبود عملکرد سیستم گوارش می‌شود.

• سرشار از آهن و مواد معدنی است.

آلو سرشار از مواد معدنی مانند فسفر، منگنز، منیزیم، مس و پتاسیم است. این ماده غذایی همچنین دارای روی و آهن و مقدار کمی کلسیم است.

آلوها سرشار از ویتامین A، K و ویتامین C هستند. این میوه دارای مقادیر فراوانی از نیاسین، ریبوفلاوین و تیامین است.

• ملین خوبی است.

آلوها به عنوان ضد یبوست عمل نموده و برای سیستم هاضمه مفیدند.

• منبع خوبی از آنتی‌اکسیدان به شمار می‌رود.

این میوه سرشار از آنتی‌اکسیدان بوده، از اینرو از ایجاد آسیب‌های رادیکال‌های آزاد به بدن پیشگیری می‌کن.

آنتی‌اکسیدان‌ها محافظان خوبی برای چشم و قلب نیز هستند و از ابتلای بدن به انواع سرطان‌ها پیشگیری کرده و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن هم می‌شوند.

• سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند.

ویتامین ‌C موجود در آلو نه تنها برای بافت بدن مفید است بلکه موجب تقویت سیستم ایمنی بدن نیز می‌شود. مصرف این میوه از ابتلای بدن به انواع سرماخوردگی و آنفلوانزا پیشگیری می‌کند و وجود این ویتامین در آلو موجب خنثی‌سازی رادیکال‌های آزاد در بدن شده و در نتیجه از بروز بسیاری از بیماری‌ها مانند آرتروز، سرطان روده، آسم و آرتریت روماتوئید پیشگیری می‌کند.

• انرژی‌بخش است.

آلوها با خاصیت فراوان تغذیه‌ای و داشتن انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی و نیز فیبرها، انرژی‌بخش بوده و به سلامت بدن کمک می‌کنند.

 

www.ifood.tv

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها