میترا زراتی در گفتوگو با فارس اظهار داشت: طالبی بسیار کمکالری است و سرشار از ویتامینهای A ، C و پتاسیم است.
وی گفت: طالبی اشتهاآور است و به دلیل داشتن پیشساز بتاکاروتن برای خونسازی و تقویت سیستم ایمنی بسیار اهمیت دارد و برای استحکام استخوانها نیز ویتامین A بسیار ضروری است که میتوان بعد از غذا از طالبی استفاده کرد.
این کارشناس تغذیه بیان داشت: ویتامین A آنتی اکسیدان و محلول در چربی است. همچنین ویتامین C آنتی اکسیدان محلول در آب است و مصرف این میوه به دلیل دارا بودن مقدار زیادی از این دو ویتامین، ابتلا به بسیاری از بیماریهای مزمن مثل بیماریهای قلبی، سکته و سرطان را کاهش میدهد.
زراتی افزود: طالبیهایی که داخل آن نارنجی است و به اصطلاح گرمک گفته میشود، خواص بیشتری دارد و بتاکاروتن موجود در آن زیاد است همچنین طالبی ادرارآور و ملین است و موجب طراوت و شادابی پوست بدن میشود.
وی اظهار داشت: کسانی که مبتلا به آلرژیهای فصلی هستند، عطسه، سرفه و خارش زیاد دارند، از مصرف طالبی پرهیز کنند به دلیل اینکه آلرژی آنها را افزایش میدهد.