هادی گلزاری مکمل در گفت وگو با خبرنگار ایسنا افزود: استان همدان به عنوان یکی از مناطق مهم در برداشت این گیاه وحشی محسوب میشود.
وی اظهار کرد: این گیاه که به صورت گلهای پنبهای صورتی رنگ در مناطق کوهستانی رشد میکند دارای خواص فوق العادهای است.
گلزاری تصریح کرد: بهترین شیوه مصرف این گیاه دم کرده آن است.
وی بیان کرد: چای کوهی یا گل کوفته آرام بخش، ضدتشنج و ضدمیگرن بوده و در درمان سرماخوردگی موثر است.
گلزاری ادامه داد: همچنین این گیاه در درمان بی خوابی، نقرس، حساسیت، گرفتگی روده و تقویت سیستم دفاعی بدن بسیار موثر است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: بهترین زمان استفاده از این گیاه شش ماه پس از چیدن آن است و بعد از این مدت بهتر است از اسانس آن استفاده شود.