مواد لازم:
شکلات شیرین نشده: 50 گرم، خرد شود.
شکلات نیمه شیرین: 50 گرم،خرد شود.
بادام: یک پیمانه، خرد شود.
شکر: یک پیمانه
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
سفیده 3 عدد تخممرغ
پودر وانیل: نصف قاشق چایخوری
روش تهیه:
• فر را از قبل روی حرارت 350 درجه سانتیگراد گرم کنید.
• شکلات را درون کاسهای کوچک قرار داده و کاسه را روی بخار آب کاسهای بزرگتر قرار داده تا ذوب شود. آن را کنار بگذارید.
• بادام و نیمی از شکر را درون دستگاه غذاساز خوب با هم مخلوط کنید.
• مخلوط بادام را درون کاسه بزرگتری بریزید و نمک، سفیده تخممرغ، پودر وانیل، شکلات و مابقی شکر را به آن اضافه کنید و آنها را تا حدی که خوب با هم مخلوط شوند هم بزنید.
• با قاشق چایخوری از مخلوط برداشته و آنها را با دست به شکل توپ درآورید.
• آنها را روی سینی فر که درون آن کاغذ روغنی گذاشتهاید با فاصله منظم از هم قرار داده و آنها را به مدت 12- 10 دقیقه یا تا زمانی که قهوهای - طلایی رنگ شوند درون فر، حرارت دهید.
• نان بادامی شکلاتی را میتوانید درون ظرفهای دربدار تا یک هفته نگهداری کنید.
www.ivillage.com