یکشنبه ۴ دی ۱۳۹۰ - ۰۹:۲۰
۰ نفر

همشهری آنلاین: کیک شکلاتی بدون آرد را همراه با مقداری میوه فصل میل کنید.

مواد لازم برای 12 نفر:

شکلات تلخ: 113 گرم، به قطعات کوچک تقسیم شود.

کره: یک چهارم پیمانه

ماست بدون چربی: یک چهارم پیمانه

تخم‌مرغ: 3 عدد

شکر: یک سوم پیمانه

نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری

وانیل: نصف قاشق چای‌خوری

بادام ریز خرد شده: یک و یک چهارم پیمانه

پودر قند: یک قاشق غذاخوری

میوه فصل: 3 پیمانه، هنگام سرو

طرز تهیه:

• فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید.

• درون یک قالب کیک را چرب نموده و ورق مخصوص شیرینی‌پزی را در آن قرار داده و روی ورق را نیز چرب نمایید.

• شکلات و کره را درون ظرفی ریخته و ظرف را روی ظرف بزرگتری که آب آن روی شعله کم در حال جوشیدن است قرار دهید تا شکلات به آرامی ذوب شود.

• شکلات ذوب شده را با ماست مخلوط کرده و کنار بگذارید.

• درون کاسه همزن، تخم‌مرغ و شکر را خوب هم بزنید تا پف کرده و غلیظ شود.(حدود 4 دقیقه).

• ابتدا نمک و وانیل، سپس بادام را اضافه کرده و در مرحله بعد به آرامی مخلوط شکلات را به آن‌ها بیافزایید.

• مخلوط آماده شده را درون قالبی که از قبل آماده کرده‌اید بریزید و آن را درون فر به مدت 35- 30 دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان درون آن فرو کرده و تمیز بیرون آید، حرارت دهید.

• کیک را از فر بیرون آورده، روی آن پودر قند بپاشید و آن را با یک چهارم پیمانه میوه فصل میل کنید.

کیک شکلاتی بدون آرد

www.fitsugar.com

کد خبر 154879
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز