مواد لازم برای 12 نفر:
شکلات تلخ: 113 گرم، به قطعات کوچک تقسیم شود.
کره: یک چهارم پیمانه
ماست بدون چربی: یک چهارم پیمانه
تخممرغ: 3 عدد
شکر: یک سوم پیمانه
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
وانیل: نصف قاشق چایخوری
بادام ریز خرد شده: یک و یک چهارم پیمانه
پودر قند: یک قاشق غذاخوری
میوه فصل: 3 پیمانه، هنگام سرو
طرز تهیه:
• فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید.
• درون یک قالب کیک را چرب نموده و ورق مخصوص شیرینیپزی را در آن قرار داده و روی ورق را نیز چرب نمایید.
• شکلات و کره را درون ظرفی ریخته و ظرف را روی ظرف بزرگتری که آب آن روی شعله کم در حال جوشیدن است قرار دهید تا شکلات به آرامی ذوب شود.
• شکلات ذوب شده را با ماست مخلوط کرده و کنار بگذارید.
• درون کاسه همزن، تخممرغ و شکر را خوب هم بزنید تا پف کرده و غلیظ شود.(حدود 4 دقیقه).
• ابتدا نمک و وانیل، سپس بادام را اضافه کرده و در مرحله بعد به آرامی مخلوط شکلات را به آنها بیافزایید.
• مخلوط آماده شده را درون قالبی که از قبل آماده کردهاید بریزید و آن را درون فر به مدت 35- 30 دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان درون آن فرو کرده و تمیز بیرون آید، حرارت دهید.
• کیک را از فر بیرون آورده، روی آن پودر قند بپاشید و آن را با یک چهارم پیمانه میوه فصل میل کنید.
www.fitsugar.com