به گزارش ایسنا، ویتامین E، منیزیم و آنتیاکسیدانهای موجود در این خشکبار به روان شدن جریان خون کمک کرده و برای سلامتی قلب موثر است.
از دیگر فواید این خشکبار این است که باعث کاهش کلسترول بد خون میشود.
مصرف این خشکبار در هنگام صبحانه فیبر و ویتامین E مورد نیاز بدن را تامین کرده و عاملی برای پیشگیری از بیماریهای قلبی - عروقی به حساب میآید.
به گزارش ایندین تایمز، چاقی یکی از مهمترین دلایل ابتلا به اختلالات قلبی - عروقی است که مصرف بادام به افراد کمک میکند که بدن و قلب خود را در بهترین وضعیت حفظ کنند و دچار اضافه وزن نشوند.